لایه بردار ملایم و طبیعی پوست صورت
500 میل + 100 میل = 600 میل
با رایحه آووکادو
نرم کننده پوست صورت
درخشان کننده پوست صورت
@ آیدی اینستاگرام : maxlady.ir
حداقل تعداد برای خرید این محصول : 1
100 قلم قلم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
این محصول (ماسک اسکراب شنی رایحه آووکادو 600 میل صورت مکس لیدی maxlady) را برند مکسلیدی با رایحه آووکادو با حجم 600 میل تولید و به بازار عرضه نموده است. این اسکراب برای صورت و بدن می تواند برای پوست شما کارهای زیادی انجام دهد. این مورد نیز یکی از بهترین اسکراب های صورت می باشد. می توانید یکی را انتخاب و خریداری کنید تا مراقبت از پوست تان را این بار با اسکراب شنی رایحه زردآلو امتحان کرده باشید. همه اسکراب های شنی صورت مکسلیدی از مواد طبیعی تهیه می شوند.
لایه بردار ملایم و طبیعی پوست صورت
500 میل + 100 میل = 600 میل
نرم کننده پوست و درخشان کننده پوست
استفاده از اسکراب صورت می تواند احساس زیبایی ، جوانی ، لطافت در پوست شما ایجاد کند. همچنین پوست تان را درخشان کند. بر خلاف یک صابون یا پاک کننده معمولی ، یک اسکراب صورت با استفاده از ذرات کوچک و دانه های ریز سلول های قدیمی پوست را از بین می برد و در فرآیندی به نام لایه برداری آن را بوسیله سلول های جدید جایگزین می کند.
مواد تشکیل دهنده: اسید استئاریک اسید ، Juglans Regia Walnut) پودر شل ، الکل الکل ، بولادو. Flottad Trethanolamine ، Carbomer ، Sodum Methylparaben ، Pertume.
ساخت هند
ماسک شنی و اسکراپ صورت
مکس لیدی ضد ریزش maxlady نرم کننده پوست maxlady کارینو وی آی پی اورجینال خرید محصولات مکس لیدی خرید محصولات بهداشتی با کیفی فروشگاه اینترنتی مکس لیدی خرید بصورت عمده و جزئی نمایندگی محصولات مکس لیدی www.maxlady.ir فروشگاه اینترنتی مکس لیدی شترمرغ shampoo اورجینال شامپو خرید لولزم بهداشتی با قیمت مناسب اصل خرید محصولات بهداشتی مکس لیدی خرید محصولات مکس لیدی محصولات پوست و مو